Timo sjunger Ted

TIMO SJUNGER TED

Den här bokningen ger oss bakom Musik vid Dalälven ordentlig sommarlängtan, men ännu strålar inte solen på brunbrända ben. Vi hoppas därför att detta får er att skina upp lite extra. Låt oss presentera Timo sjunger Ted!

2016 skulle Ted Gärdestad ha fyllt 60 år och just nu befinner sig Timo Räisänen på vårturné tillsammans med Teds musik. Konceptet drog igång redan i fjol och har tokhyllats av både press och publik. Timo bjuder på Gärdestads vackraste låtar och självklart hittar du folkära bitar som Himlen är oskyldigt blå, Jag ska fånga en ängel och den pånyttfödda Jag vill ha en egen måne i reportoaren med många fler. Tycker du om Ted Gärdestad så tycker du om när Timo sjunger hans låtar!

Timo Räisänen är en av Sveriges bästa liveartister. En unik sångare med ett brett uttrycksregister. Han började som gitarrist i Håkan Hellströms band, men har nu i tio år framgångsrikt skrivit och gett ut kritikerrosade album. Att han också varit konferencier för både både P3 Guld- och Grammisgalan samt stod som vinnare i SVTs “Alla tiders hits” med låten “Lyckliga gatan” har gjort honom till en av våra riktigt folkkära artister. Timo är aktuell med albumet Timo sjunger Ted och släpper dessutom ett nytt album senare i år, hans första album med eget material på svenska.

Kom dBql med partners hälsar er välkomna till Östa lördagen den 11 juni.